Sirloin steak -svíčková

Vyprodáno

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Pravá svíčková je na zadním konci silnější. Tento konec se nazývá palec. Palec je vhodný na pečení, dušení, minutky, steaky i bifteky. Úzký přední konec se nazývá špička. Špička se hodí na medailonky, soté a tatarský biftek. 

Trvanlivost: 14 dnů

Skladování: 0-4 °C

Balení: 500-900 g.

Poznámka. Cena uvedena za 1 KG. 

990 Kč
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.